Chinese groenethee

Ontdek de frisse smaak van Tze Tji Chun Chinese groene thee

×
 x 

Leeg
Winkelmandje Leeg Totaal € 0,00

Ruilen en retour zenden

De 14 dagen retour garantie

Door de wet kopen op afstand heeft u recht op een bedenkperiode van 14 dagen, gerekend vanaf de aflevering van het product bij u thuis. Dit houdt in dat u het product binnen 14 dagen mag terugsturen, zonder opgaaf van reden. Het product dient in nieuwstaat te zijn en niet te zijn gebruikt. De kosten van het retourzenden alsmede de portokosten zijn dan voor uw rekening. Zorg voor voldoende frankering. Anders worden de pakketten niet in behandeling genomen en zorg voor een degelijke verpakking zodat het pakket ons ongeschonden bereikt. Tevens is het risico van zoek raken tijdens de retourzending het risico van de verzender. Wanneer u gebruik maakt van uw recht van retourneren stuur dan een email naar en vermeldt dan duidelijk wat u wil retourneren en of u het product wilt ruilen of dat u uw geld retour wilt hebben. Wij sturen u dan een email met instructies.


De 30 dagen niet goed geld terug garantie

Indien een product binnen 30 dagen buiten uw schuld kapot gaat en u wilt hiervoor geen nieuw product ontvangen dan kunt u uw geld retour krijgen. U stuurt dan een email naar  Vermeldt in dat geval duidelijk het factuurnummer en wat u retour wilt zenden.

Wij sturen u dan een email met instructies en zullen dan zo snel mogelijk uw geld retourneren.


Foute levering

Wanneer er sprake is van een foute levering dan kunt u de bestelling kosteloos retourneren. Wel dient u er voor te zorgen dat het product degelijk verpakt wordt om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen. Vermeldt tevens het factuurnummer en een omschrijving van het product wat u retour wilt zenden. U stuurt dan een email naar .  Wij sturen u dan aansluitend een email met instructies en zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk de juiste bestelling toegestuurd krijgt.